هک شدن شبکه یک صدا و سیما در چند روز گذشته توسط گروه منافقین و در ادامه ی آن، این اتفاق یک سوال و شائبه را ایجاد می کند که آیا زیرساختهای این چنینی توان مقابله با این نوع حملات را در آینده خواهند داشت؟ چه کسی پاسخگوی این رخنهها است و آیا تکنولوژی لازم را برای جلوگیری از این اتفاقات در دسترس داریم؟
روز سهشنبه در حالی که برنامههای عادی شبکههای رادیو و تلویزیون در حال پخش بود این برنامهها قطع شد و سپس صحنههایی از تظاهرات ضد انقلاب با شعارهای ناپسند پخش شد.
پس از آن، فردی با نقاب وحشتناک پیامی را خطاب به «ملت ایران» با این مضمون برندازی قرائت کرد که «ما آمادهایم تا پایههای رژیم را به لرزه بیندازیم. دیگر ما را ساکت نخواهند کرد. حجاب بیحجاب. حجاب را میسوزانیم. قصرهای زورگویان را افشا میکنیم تا ملت حسابشان را برسند. رژیم ضرب شست ما را دیده و باز هم خواهد دید» این بود حرفهای زشت و نامناسب این گروه منفور.
گروه سایبری عدالت علی فروردین امسال نیز ویدئوهایی را در اختیار برخی رسانهها قرار داد که حاوی تصاویری از شکنجه، بدرفتاری با زندانیان و کتک زدن و برهنه کردن آنها، قاچاق مواد مخدر به درون زندان، درگیر شدن ماموران با یکدیگر و همچنین اقدام به خودکشی زندانیان بود.
هک تلوبیون از سوی این گروه در حالی صورت میگیرد که یک هفته پیش از آن نیز برخی شبکههای رادیو و تلویزیون داخلی، از جمله شبکه یک سیما، شبکه قرآن، رادیو پیام و رادیو جوان برای لحظاتی هک شدند. در پی این هک ۱۰ ثانیهای که توسط این گروه شکل گرفت، پخش برنامه از چند شبکه تلویزیونی ایران از جمله شبکههای یک، قرآن، پیام و جوان متوقف شد.
جهان آرا شب گذشته میزبان شجاعی و مولاوردی، معاونان امور زنان در دولتهای هفتم و دوازدهم بود، اما آنها بعد از شنیدن انتقاد کارشناس مهمان تلفنی برنامه از سیاست عقیم سازی زنان روسپی در دوره مسئولیت آنها، استودیوی برنامه را هنگام پخش زنده ترک کردند.
تلوبیون اعلام کرد: حمله سایبری را دفع کرده و همچون گذشته در تلاش است با ارائه خدمات پایدار، کیفیت پخش برنامهها را افزایش دهد. هکرها با حمله سایبری به تلوبیون، کمتر از یک دقیقه محتوای سیاسی از آن پخش کردند.